LP-Asennus Oy

LP-ASENNUS YRITYKSENÄ

Olemme Kuopiolainen, Tukesin hyväksymä sähkö- ja kylmäalan asennusliike. Myymme, asennamme ja huollamme ilmalämpöpumppuja sekä jäähdytyslaitteita, kaikenlaisissa tiloissa ja kaikenlaisille asiakkaille. Lisäksi tarjoamme kylmäkonehuoltoa muita alan palveluita.
Olemme Mitsubishi-maahantuojan valtuuttama Scanoffice-jälleenmyyjä; meiltä saat kaikki Scanoffice-tuotteet lämpöpumpuista ilmanvaihtojärjestelmiin.
Uskomme asiantuntevaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Tarjoamme ilmaisen kartoituksen ja joustavat maksuvaihtoehdot. Voit myös hyödyntää kotitalousvähennystä.

  • 10 v. alan kokemusta
  • Kattava tuotevalikoima
  • Monipuolista palvelua
  • Korkein luottoluokitus
  • Asiakaskeskeistä ajattelua
  • Joustavat maksuvaihtoehdot
Pyydä tarjous

Alan ammattilainen

Olemme sähkö- ja kylmälaitteiden asiantuntijoita. Meillä on alan tietotaitoa jo kymmenen vuoden takaa. Uskomme työn laatuun, asiakaspalvelun tärkeyteen ja reiluun hinnoitteluun.

Katso hinnasto

TUOTTEET & PALVELUT

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput

Olemme ilmalämpöpumppujen erikoisliike. Myymme, huollamme ja asennamme monien eri valmistajien ilmalämpöpumput mallista riippumatta.

Lue lisää
Scanoffice-tuotteet

Scanoffice-tuotteet

Olemme valtuutettu Scanoffice-jälleenmyyjä. Myymme, asennamme ja huollamme kaikkia Scanofficen tuotteita, kuten Mitsubishin ilmalämpöpumppuja.

Lue lisää
Kylmäkonehuolto

Kylmäkonehuolto

Teemme kaikenlaisten kylmälaitteiden huollot merkistä tai mallista riippumatta. Korjaamme niin jääkapit, pakastehuoneet, kotikylmiöt kuin teollisuuden kylmälaitteet.

Lue lisää