SCANOFFICE-TUOTTEET

Scanoffice-jälleenmyyjäliike.

Olemme valtuutettu Scanoffice-jälleenmyyjäliike. Myymme, asennamme ja huollamme Scanofficen ilmastointituotteita aina markkinajohtaja Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuista ja ilmankosteudenpoistajista kotimaisiin Mobair-tuloilmalaitteisiin.

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric valmistaa ilmalämpöpumppuja ja muita ilmastointilaitteita Japanissa, Thaimaassa ja Skotlannissa. Se on alan johtavia valmistajia koko maailmassa. Mitsubishi Electricin lämpöpumppujen menestyksen salaisuus on tinkimätön laatu ja toimivuus.

Mobair & paljon muuta

Myymme myös muita laitteita ilmalämpöpumppujen lisäksi, esim. Mitsubishi Electricin ilma-vesilämpöpumppuja, kotimaisia Mobair-tuloilmalaitteita ja Linda-ilmastointilaitteita. Ota yhteyttä ja kysy tuotevalikoimastamme; kerromme mielellämme lisää!

LP-ASENNUS TOIMIJANA

Olemme keränneet kokemusta sähkö- ja kylmäalalla jo vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet.

Kartoitamme asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin soveltuvan palvelukokonaisuuden. Asennamme avaimet käteen -periaatteella ja neuvomme laitteiden käytössä.

Sähkö- ja kylmälaitteiden asennuksissa luotettavuus on tärkeintä. Olemme Tukesin hyväksymä, kuulumme SULPU:un ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus.

Meille mikään työ ei ole liian suuri tai pieni. Asennamme yksittäisen ilmalämpöpumpun rivitaloon tai useamman toimitiloihin. Voit vapaasti ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Yhteystiedot


    LP-Asennus Oy
    Y-tunnus: 2239460-2
    Puhelin: 044-5261392
    lp-asennus@hotmail.com