Kylmäkonehuolto

KYLMÄKONEHUOLTO SAVON SEUDULLA

Teemme kaikenlaisten kylmälaitteiden huollot merkistä tai mallista riippumatta, niin yrityksille kuin kotitalouksille. Korjaamme mm. jääkapit, pakastimet, kylmä- ja pakastehuoneet, kotikylmiöt sekä ATK-alan kylmälaitteet tarpeen mukaan.

Säännöllinen huolto kannattaa

Kylmälaitteet vaativat säännöllistä huoltoa pysyäkseen parhaassa toimintakunnossa. Säännöllisten huoltojen avulla kone toimii pitempään ja tehokkaammin.

Tilaa kylmälaitehuolto LP-Asennukselta

Voit huoletta tilata kylmäkoneiden huoltopalvelun meiltä, sillä hallitsemme kaikki merkit ja laitteet. Tarvittaessa pääsemme lyhyellä varoitusajalla paikalle akuuttia huoltoa varten. Toimimme pääosin Pohjois-Savossa ja lähiseudulla. Ota yhteyttä!

LP-ASENNUS TOIMIJANA

Olemme keränneet kokemusta sähkö- ja kylmäalalla jo vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet.

Kartoitamme asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin soveltuvan palvelukokonaisuuden. Asennamme avaimet käteen -periaatteella ja neuvomme laitteiden käytössä.

Sähkö- ja kylmälaitteiden asennuksissa luotettavuus on tärkeintä. Olemme Tukesin hyväksymä, kuulumme SULPU:un ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus.

Meille mikään työ ei ole liian suuri tai pieni. Asennamme yksittäisen ilmalämpöpumpun rivitaloon tai useamman toimitiloihin. Voit vapaasti ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Yhteystiedot


    LP-Asennus Oy
    Y-tunnus: 2239460-2
    Puhelin: 044-5261392
    lp-asennus@hotmail.com