Ilmalämpöpumput

MYYNTI, ASENNUS & HUOLTO

Olemme ammattitaitoinen ilmalämpöpumppujen erikoisliike. Myymme, huollamme ja asennamme monien eri valmistajien ilmalämpöpumput mallista riippumatta kaikenlaisiin tiloihin. Kartoitamme sopivimmat tuotteet, asennamme ne ja opastamme niiden käytössä.

Ilmalämpöpumpulla säästät selvää rahaa

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilman lämpöenergiaa tehokkaasti hyödyksi ja tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta. Suurimmat säästöt saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Laite maksaa itsensä takaisin jopa muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa.

Säännöllinen huolto kannattaa

Ilmalämpöpumppu kerää ajan kanssa pölyä ja epäpuhtauksia, mikä johtaa suodattimien tukkeutumiseen. Tämä vähentää laitteen tehoa ja käyttöikää. Lämpöpumppu tuleekin huoltaa ammattilaisella parin vuoden välein. Ilmalämpöpumpun perushuollossa puhdistetaan ja desinfioidaan laitteen ydinosat. Me huollamme ilmalämpöpumppuja merkistä ja mallista riippumatta

LP-ASENNUS TOIMIJANA

Olemme keränneet kokemusta sähkö- ja kylmäalalla jo vuosikymmeneltä. Erityisosaamistamme ovat ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet.

Kartoitamme asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin soveltuvan palvelukokonaisuuden. Asennamme avaimet käteen -periaatteella ja neuvomme laitteiden käytössä.

Sähkö- ja kylmälaitteiden asennuksissa luotettavuus on tärkeintä. Olemme Tukesin hyväksymä, kuulumme SULPU:un ja meillä on korkein AAA-luottoluokitus.

Meille mikään työ ei ole liian suuri tai pieni. Asennamme yksittäisen ilmalämpöpumpun rivitaloon tai useamman toimitiloihin. Voit vapaasti ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Yhteystiedot


    LP-Asennus Oy
    Y-tunnus: 2239460-2
    Puhelin: 044-5261392
    lp-asennus@hotmail.com